THEMABIJEENKOMST Do’s en don’ts van keramische tegels

Wanneer: 26 juni 2018 om 15.00 uur

Fraaie, veilige en duurzame toepassingen in keramiek. Dat staat centraal tijdens de tweede themabijeenkomst in de World Tegel Expo.

Sfeer en uitstraling

Keramische tegels lenen zich dankzij hun uitgebreide designmogelijkheden bij uitstek voor het creëren van een eigen sfeer en uitstraling. Dankzij hun functionele eigenschappen (o.a. de lange levensduur, de hoge slijtvastheid) zijn keramische tegels buitengewoon veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. Maar hoe creëer je met keramische tegels het mooiste resultaat? Waar moet je op letten bij het leggen van grootformaat tegels met afmetingen tot 320 x 160 cm? Deze en soortgelijke vragen komen tijdens de bijeenkomst aan de orde.

Veiligheid

Naast sfeer en uitstraling is ook veiligheid een belangrijk criterium bij het kiezen van het juiste type tegel. Tijdens de themabijeenkomst gaan we onder meer in op de vraag welke eisen het gebruik van een bepaalde ruimte stelt aan de vloerafwerking en welke tegels daarvoor geschikt zijn.

Duurzaamheid

Bouwen anno nu is onlosmakelijk verbonden met energiebesparing en duurzame energieopwekking. Minstens zo belangrijk – maar vaak nog wat onderbelicht – is een energie-efficiënte afgifte en verdeling. Ontdek tijdens deze bijeenkomst hoe u energie kunt besparen met een klimaatregelende tegelvloer, die tevens besparing in vloerdikte oplevert én optimaal is afgestemd op duurzame energieopwekkingssystemen.


De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met: